• 3. pieteikšanās kārta mācībām noslēgusies! Mācību saraksta atjaunošana notiks pirms nākamās pieteikšanās kārtas izsludināšanas.

Jaunākās tendences konditorejas izstrādājumu gatavošanā un noformēšanā

Izglītības programmas veids:
Neformālās izglītības programma
Nozare:
Ēdināšanas pakalpojumi un tūrisms
Programmas stundu skaits:
60
Līdzmaksājuma apjoms (EUR):
27.00
Mācību cena (EUR):
270
Prasības iepriekšējai izglītībai:

Bez iepriekšējās izglītības ierobežojuma

Priekšzināšanu līmenis:
Izglītības programmas apguves rezultātā paredzēts iegūt pamatzināšanas un/vai pamatprasmes par attiecīgo tēmu (dalībniekam nav vajadzīgas priekšzināšanas)
Programmas apraksts:

Izejvielas konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Mīklu veidi. Krēmi. Dažādu pildījumu izmantošana. Jaunākās tendences dažādu konditorejas izstrādājumu gatavošanā un noformēšanā - mafinu cepšana ar dažāda pildījuma gatavošanu un pielietojumu; makarūnu cepšana; plaucētās mīklas izstrādājumu izveides jaunākās tendences; kūku veidi, to gatavošanas īpatnības. Jaunākās tendences kafijas un tējas galda klājumā. Sanitārijas, higiēnas, darba drošības prasības, veidojot konditorejas izstrādājumus

Izglītības dokuments:
Apliecība par neformālo izglītību
Licences numurs:
Nav attiecināms

Izglītības iestāde

Aizkraukles Profesionālā vidusskola - Aizkraukles nov., Aizkraukle, Jaunceltnes iela 21

Mācību pasākums

Adrese: 

Aizkraukles nov., Aizkraukle, Jaunceltnes iela 21
Pedagogs:

Egita Rancāne - augstākā profesionālā izglītība, kvalifikācija - pārtikas tehnologs; Aina Puniņa - vidējā profesionālā izglītība, kvalifikācija - ēdināšanas pakalpojumu speciālists

Programmas īstenošanas periods:
2 mēneši
Minimālais izglītojamo skaits grupā:
5
Maksimālais izglītojamo skaits grupā:
8