• 3. pieteikšanās kārta mācībām noslēgusies! Mācību saraksta atjaunošana notiks pirms nākamās pieteikšanās kārtas izsludināšanas.

Jaunākās tendences ēdienu gatavošanā un noformēšanā

Izglītības programmas veids:
Neformālās izglītības programma
Nozare:
Ēdināšanas pakalpojumi un tūrisms
Programmas stundu skaits:
62
Līdzmaksājuma apjoms (EUR):
27.90
Mācību cena (EUR):
279
Prasības iepriekšējai izglītībai:

Bez iepriekšējās izglītības ierobežojuma

Priekšzināšanu līmenis:
Izglītības programmas apguves rezultātā paredzēts iegūt pamatzināšanas un/vai pamatprasmes par attiecīgo tēmu (dalībniekam nav vajadzīgas priekšzināšanas)
Programmas apraksts:

Jaunākās tendences ēdienu gatavošanas mākslā. Eksotisko dārzeņu, augļu un ogu pasniegšana. Gaļas, kā otrā pamatēdiena gatavošana un pasniegšanas tendences mūsdienās. Jūras produktu ēdieni un uzkodas. Veģetārā virtuve mūsdienu ēdienkartē, jaunākās tendences un dažādība. Desertu – krēmu un kūku noformēšana un pasniegšana. Uzkodas plašu daudzveidība svētku galdam, to veidošana kompozīcija un noformēšana. Bezalkoholisko dzērienu gatavošana, noformēšana un pasniegšana. Jaunākās tendences ēdienu veidošanā, noformēšanā un pasniegšanā.

Izglītības dokuments:
Apliecība
Licences numurs:
Jēkabpils pilsētas domes lēmums 11.01.2018., Nr.16 (protokols Nr.1, 18.§)

Izglītības iestāde

Jēkabpils Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centrs - Jēkabpils, Jaunā iela 44

Mācību pasākums

Adrese: 

Jēkabpils, Jaunā iela 44
Pedagogs:

Anita Eglīte
Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, Pārtikas rūpniecības tehnoloģijas fakultāte - inženieris tehnologs

Programmas īstenošanas periods:
2 mēneši
Minimālais izglītojamo skaits grupā:
5
Maksimālais izglītojamo skaits grupā:
15